& Viski, 2018 Altın Örümcek Web Ödüllerinde “En İyi Bireysel Blog” seçildi!

Bu sene 16.’sı düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri, internetin en prestijli ödüllerinden biri olarak gösteriliyor ve kısaca “İnternetin Oscar Ödülü” olarak nitelendiriliyor. 

2 sene önce açtığım ve tasarımından içeriğine, teknik altyapısından görsellerine her detayıyla özenle ilgilendiğim bir projenin böyle bir ödüle layık görülmesi benim için gerçekten çok gurur verici!

Bu ödülün & Viski’yi açmamın 2.yılına denk gelmesi ise güzel ve mutlu edici bir tesadüf oldu!

2018 yılı hem benim için hem de & Viski için tam anlamıyla harika bir yıl oldu! 

İlk olarak & Viski, dünyanın en iyi viski bloglarının olduğu “Feedspot Top 40 Whiskey Blogs” listesinde kendine 24. sırada yer buldu.

Kısa bir süre sonra Instagram’daki veviski sayfam 10.000 takipçiye ulaştı! (Takip etmek için tıklayın!)

Sonrasında ise & Viski, The Whiskyphiles’in Alexa verilerini baz alarak oluşturduğu Dünyanın en çok ziyaret edilen viski blogları” arasında yer aldı. Her ay açıklanan listeye ilk 50’de başlayan & Viski, ziyaretçi sayıları arttıkça listede de tepelere çıkmaya başladı. Şu anda 28. sırada!

 Ve şimdi de “Altın Örümcek En İyi Bireysel Blog ödülü”!

Özellikle belirtmek isterim ki, bu ödül Türkiye’deki tüm viski severlerin, içki yazarlarının, gurmelerinin, sektör çalışanlarının, kısacası viski ve içki kültürüne destek veren herkesin ödülü!

Herkese çok teşekkürler!


Ödül gecesinden biraz bahsetmem gerekirse; sıralamada en azından ilk üçe gireceğime güvenim tamdı fakat kazanmak benim için gerçekten sürpriz oldu!

Ödülü çok severek takip ettiğim ve kitabını tek solukta okuduğum Kaan Sekban‘ın elinden aldım. Ödülü aldıktan sonra, Kaan Bey’in sahnede bana & Viski’nin hikayesiyle ilgili sorular sorması ve bu konuda birkaç şey söyleyebilmek beni ayrıca mutlu etti.

İşte ödül anı!

https://youtu.be/Vdyycmxmwk0

Leave a Reply

Your email address will not be published.