Viski Sektörel

2018 Altın Örümcek “En İyi Bireysel Blog Ödülü” & Viski’nin!

& Viski, 2018 Altın Örümcek Web Ödüllerinde “En İyi Bireysel Blog” seçildi!

Bu sene 16.’sı düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri, internetin en prestijli ödüllerinden biri olarak gösteriliyor ve kısaca “İnternetin Oscar Ödülü” olarak nitelendiriliyor. 

2 sene önce açtığım ve tasarımından içeriğine, teknik altyapısından görsellerine her detayıyla özenle ilgilendiğim bir projenin böyle bir ödüle layık görülmesi benim için gerçekten çok gurur verici!

Bu ödülün & Viski’yi açmamın 2.yılına denk gelmesi ise güzel ve mutlu edici bir tesadüf oldu!

2018 yılı hem benim için hem de & Viski için tam anlamıyla harika bir yıl oldu! 

İlk olarak & Viski, dünyanın en iyi viski bloglarının olduğu “Feedspot Top 40 Whiskey Blogs” listesinde kendine 24. sırada yer buldu.

Kısa bir süre sonra Instagram’daki veviski sayfam 10.000 takipçiye ulaştı! (Takip etmek için tıklayın!)

Sonrasında ise & Viski, The Whiskyphiles’in Alexa verilerini baz alarak oluşturduğu Dünyanın en çok ziyaret edilen viski blogları” arasında yer aldı. Her ay açıklanan listeye ilk 50’de başlayan & Viski, ziyaretçi sayıları arttıkça listede de tepelere çıkmaya başladı. Şu anda 28. sırada!

 Ve şimdi de “Altın Örümcek En İyi Bireysel Blog ödülü”!

Özellikle belirtmek isterim ki, bu ödül Türkiye’deki tüm viski severlerin, içki yazarlarının, gurmelerinin, sektör çalışanlarının, kısacası viski ve içki kültürüne destek veren herkesin ödülü!

Herkese çok teşekkürler!


Ödül gecesinden biraz bahsetmem gerekirse; sıralamada en azından ilk üçe gireceğime güvenim tamdı fakat kazanmak benim için gerçekten sürpriz oldu!

Ödülü çok severek takip ettiğim ve kitabını tek solukta okuduğum Kaan Sekban‘ın elinden aldım. Ödülü aldıktan sonra, Kaan Bey’in sahnede bana & Viski’nin hikayesiyle ilgili sorular sorması ve bu konuda birkaç şey söyleyebilmek beni ayrıca mutlu etti.

İşte ödül anı!

Baris Mercan

Önceki Yazı

Tadım duyurusu: 23 Eylül All About Scotch!

Whiskytalks "All about Scotch" tadımı 23 Eylül salı akşamı saat 19:30'da Le Méridien Istanbul Etiler'de…

8 ay önce

Single Malt (Tek Malt) Viski Nedir?

Viski dünyasına adım atan herkesin ilk karşılaştığı terimlerden biri “Single Malt” (tek malt) olur. Ancak…

8 ay önce

Viski Rengini Nereden Alır?

Viskiyi kadehe koyduğumuzda ilk dikkat çeken şeylerden biri viskinin rengidir. Açık saman sarısından koyu kehribara,…

8 ay önce

Tadım duyurusu: 22 Mayıs Puro & Viski: Art of Pairing!

Puro & Viski: Art of Pairing etkinliği 22 Mayıs perşembe akşamı saat 19:30'da Lagom -…

12 ay önce

Tadım duyurusu: 28 Nisan WhiskyTalks All Around the World!

WhiskyTalks All Around the World etkinliği 28 Nisan pazartesi akşamı saat 19:30'da Lagom - House…

1 yıl önce

Puro Saklamanın İncelikleri: Kaliteyi Korumak ve Şıklığı Yansıtmak

Puro Saklamanın İncelikleri - Keyif kültürüne dair çeşitli ürünlere yer verdiğim platformum Spey Studio'da yer…

1 yıl önce

& Viski'yi ziyaret ederek 18 yaşından büyük olduğunuzu kabul edersiniz