“Puro & Distile Lezzetler: Art of Pairing” etkinliği 30 Nisan çarşamba akşamı saat 19:30’da Lagom – House of Experience’ta (Levent) yapılacaktır.

Puro kültürüne dair her şeyin konuşulacağı bu eğitimimize puro nasıl üretilir, nasıl yakılır, nasıl kesilir, nasıl saklanır ve nasıl tadılır gibi konuların yer aldığı oldukça zengin bir anlatımla başlıyoruz. Bu anlatım sonrasında ise purolarımızı hep birlikte yakıyoruz ve eşlikçilerimiz hakkında konuşmaya başlıyoruz. Puromuzu tüttürdükçe ortaya çıkan aromaları sırasıyla viski, konyak ve rom ile eşleştiyoruz. Bu sırada bu farklı distile içkilere dair ilginç bilgiler öğreniyoruz ve puro eşleşme tekniklerine dair sohbet ediyoruz.

Bu tadım puro kültürünü derinlemesine öğrenmek, viski, rom ve konyak gibi farklı distile içkiler hakkında bilgi sahibi olmak ve puroyla uyumlarını deneyimlemek isteyen katılımcılar için ideal bir tadım olacaktır.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: hello@speyconsultancy.com mail adresine ve @speytastingexperience Instagram hesabına mesaj atabilirsiniz.

Yorum Yazın

Email adresiniz yayınlanmayacak.